Verkkouutiset

Seppo Kääriäinen Ylellä: Hallitusneuvottelijoiden näkemykset selviksi

Keskustan kansanedustaja Seppo Kääriäisen mukaan hallitusneuvottelujen kesto on pitkälti tahtoasia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan kansanedustaja Seppo Kääriäinen sanoo, ettei tiedä puolueen puheenjohtaja Juha Sipilän listaa asiakysymyksistä tulevissa hallitusneuvotteluissa.

Entinen puolustus- ja kauppa- ja teollisuusministeri Kääriäinen katsoo, että osapuolten näkemysten ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaan sekä talous- ja työllisyyskysymyksiin on kuitenkin tultava selviksi.

– En ole niin puolueen sisäpiirissä, että tietäisin kysymysten sisältöjä. Mutta kyllä niitä asiakysymyksiä pitää olla riittävän paljon ja niiden pitää olla riittävän yksityiskohtaisia, että niihin täytyy tulla selkeitä vastauksia, Kääriäinen sanoo Yle Uutisille.

Kääriäinen mukaan hallitusneuvottelujen kesto on pitkälti ”tahtoasia”.

– Neuvottelut voidaan saada läpi myös rapsakkaasti. Jos poliittistaktinen peli lähtee liikkeelle, silloin se voi venyä. Suomen etu olisi, että enemmistöhallitus saataisiin aikaan nopeasti.

Hän sanoo olevansa Juha Sipilän ja muun puoluejohdon käytettävissä.

– En ole tyrkyttäytymässä mihinkään, tietenkään. Samalla kyllä ilmoitan, että olen käytettävissä niihin hommiin, mitä puoluejohto viisaaksi näkee.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)