Verkkouutiset

Seppo Kääriäinen: Juha Sipilää lyödään poikkeuksellisen lujaa

Kansanedustaja Seppo Kääriäisen (kesk.) mielestä kansa käy ylikierroksilla monitahoiseksi levinneessä jääviyskeskustelussa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ei kommentoi häneen kohdistuvia jääviysepäilyitä ennen eduskunnan oikeusasiamiehen kantaa. Kansanedustaja Seppo Kääriäisen mielestä tämä on pääministeriltä oikea tapa käsitellä asiaa.

Kääriäinen puuttuu Sipilän jääviyttä koskevaan keskusteluun kannanotossaan. Kääriäisen mielestä kansa käy ylikierroksilla monitahoiseksi levinneessä keskustelussa. Kääriäinen kehottaa ihmisiä rauhoittumaan olennaisen äärelle ja laittamaan asioita niiden oikeisiin mittasuhteisiin.

Sipilää lyödään jääviyskysymyksessä Kääriäisen mielestä poikkeuksellisen lujaa.

– Voi puhua ajojahdista. Politiikka on just noin raadollista. Eikä tällaisessa lyömisen ja nälväilyjen vimmassa kysellä kohtuullisuuden eikä totuudenkaan perään, Kääriäinen kirjoittaa kannanotossaan.

Seppo Kääriäinen huomauttaa, että asia on kuitenkin tutkittava perin juurin.

– Enkä väitä hänen olevan erehtymätön. Odotellaan nyt oikeusviranomaisten kannanottoja Sipilän jääviyksiin, Kääriäinen kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)