Verkkouutiset

Tutkija varoittaa Olli Immosen välittämän väkivallan ihannoinnista – ”vakavampi ongelma”

Politiikan erikoistutkijan mukaan poliitikkojen pitäisi keskittyä Olli Immosen Facebook-kirjoitukseen liittyvissä kannanotoissaan olennaiseen ongelmaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kirjoitti lauantain vastaisena yönä sosiaalisessa mediassa kohua herättäneen kirjoituksen monikulttuurisuutta vastaan.

– Immosen julistuksessa kaikista häiritsevin piirre on se, että se on tällaista sotaisaa retoriikkaa, jossa puhutaan taistelusta ja vihollisista, sanoi Eduskuntatutkimuksen keskuksen politiikan erikoistutkija Erkka Railo Ylen Ykkösaamussa.

Railon mielestä poliitikkojen ja puolueiden pitäisi tarttua nimenomaan Immosen kirjoituksen välittämään viestiin väkivallan ihannoinnista eikä keskittyä pelkästään perussuomalaisten monikulttuurisuuden vastustamiseen

– Nyt käydyssä julkisessa keskustelussa on kiinnitetty paljon huomiota siihen, että Immonen vastustaa monikulttuurisuutta ja se on tiedossa. Perussuomalaiset puolueena vastustaa monikulttuurisuutta, ja sekin on puolueen puolueohjelmassa. Siinä ei ole mitään uutta tai yllättävää.

– Ongelmallista tässä julkilausumassa on väkivallan ihannointi, joka tekstistä heijastuu. Kun muut poliitikot kommentoivat tätä julistusta, heidän pitäisi tarttua tähän paljon vakavampaan ongelmaan, vahvaan ja sotaisaan retoriikkaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)