Verkkouutiset

Vasemmiston Hänninen: työllisyys vasemmiston ykkösteemaksi

Vasemmistoliiton kansanedustaja Katja Hänninen kirjoittaa blogissaan, että vasemmiston tulee tarttua työllisyyspolitiikkaan ja tehdä oma vaihtoehtonsa selväksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hänninen kirjoittaa blogissaan, että vasemmisto on saanut arvostelua työläisen unohtamisesta, kun puolue ei ole kannattanut lyhytaikaisia työsuhteita ja on suhtautunut kriittisesti kaivostoimintaan.

– Vasemmiston tulee tarttua työllisyyspolitiikkaan ja tehdä oma vaihtoehtonsa selväksi. Se ei tarkoita vain oikeiston esittämien ay-vastaisten ja pakkotyöhön tähtäävien huononnusten vastustamista, vaan aloitteen ottamista omiin käsiin työelämän kysymyksissä, Hänninen kirjoittaa.

Vasemmiston vaihtoehtoja ovat Hännisen mukaan palkkaamisen helpottaminen pienyrityksiin, julkiset investoinnit, epätyypillisissä työsuhteissa olevien työsuhdeturvan parantaminen ja työn jakaminen useammalle palkkatasoa laskematta. Hänninen kirjoittaa myös, että valtion tuottavasta omaisuudesta kiinni pitämällä pidetään kiinni myös kotimaisista työpaikoista.

– Eduskuntavaaleissa voidaan muuttaa työllisyyspolitiikan linjaa ja valitaan sen toteuttajat. Luottamusmiehenä olen iloinen siitä, että vasemmistolla on ympäri Suomen ehdolla monia vahvoja ay-toimijoita, jotka ovat tottuneet puolustamaan työpaikkoja.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)