Verkkouutiset

Kokoomuksen Häkkänen: Nyt korjataan 15 vuoden laiminlyöntejä

Mikkelin kirkkopuistossa puhuneen kansanedustajan mukaan puolueet ja työmarkkinajärjestöt toimivat 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä lyhytnäköisesti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Suomalaisen työn kustannuksia nostettiin liikaa tuottavuuden laskiessa, kuntien ja valtion tehtäviä kasvatettiin ja yritysten toimintaympäristöä ei parannettu riittävillä remonteilla. 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä puolueet ja työmarkkinajärjestöt tekivät kollektiivisen virheen jättämällä uudistukset tekemättä ja tuijottamalla vain lyhyen aikavälin näkymiä”, Antti Häkkänen sanoo.

Kansanedustaja patistaa oppositiopoliitikkoja huomioimaan rahan jakamisen lisäksi myös tulopuolen. Hänen mukaansa demareilla ei ole vieläkään uskottavaa ohjelmaa yritystoiminnan ja työllisyyden vauhdittamiseksi.

”Jos haluaa puolustaa nykyistä hyvinvointiyhteiskuntaa, tulee tehdä tekoja työn ja yrittäjyyden puolesta. Nämä teot puuttuvat SDP:ltä ja muulta oppositiolta. Perin outoa on myös se, että SDP vastustaa monia työllisyyttä lisääviä hankkeita”, Häkkänen ihmettelee.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)