Verkkouutiset

SDP:n Feldt-Ranta: Liikenneministeri Berner petti uusimaalaiset – kriisikokous junaliikenteestä

SDP:n kansanedustaja kutsuu Länsi-Uudenmaan päättäjät ja elinkeinoelämän edustajat junaliikennettä koskevaan kriisikokoukseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

SDP:n kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta vaatii hallitusta ja liikenneministeri Anne Berneriä (kesk.) selittämään, miksi Y-junan liikennettä ei jatketa, vaikka VR:n velvoiteliikennettä lisätään junaliikenteen kilpailun avaamiseen saakka.

– Ministeri Bernerin toiminta on käsittämätöntä. Ei ole mitään perusteita, miksi juuri satojen ihmisten käyttämän Y-junan liikennettä ei jatkettaisi. Y-juna on alueen työssäkäyville ihmisille, opiskelijoille ja oppilaille elintärkeä. Tällä päätöksellä Berner ja hallitus eivät helpota ihmisten arkea millään tavalla, vaan siirtävät vain epävarmuutta eteenpäin, Feldt-Ranta toteaa tiedotteessaan.

Ministeri Bernerin toiminnan vuoksi Feldt-Ranta kutsuu Länsi-Uudenmaan päättäjät ja elinkeinoelämän edustajat junaliikennettä koskevaan kriisikokoukseen Karjaalle 8. helmikuuta.

– Junaliikenne on niin tärkeä asia alueen ihmisille ja elinkeinoelämälle, että asiaan on puututtava. Emme hyväksy sitä, että matka-ajat pitenevät ja palvelutaso laskee merkittävästi. Hallituksen ja uusimaalaisen ministeri Bernerin on selitettävä alueen ihmisille, miksi he ovat pettäneet uusimaalaiset tällä tavalla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)