Yle: Soldiers of Odinin päällystö vaalii natsiaatetta

Yle kertoo, että sen haltuunsa saama kuvamateriaali paljastaa Soldiers of Odinin päällystön poseeraavan aseiden kanssa ja vaalivan natsiaatetta.

  • LKS 20160313 LKS 20160309  LKS 20160113  Soldiers of Odinin Joensuun jäsenet marssivat perjantai-iltana 8. tammikuuta 2016  kymmenen jälkeen noin kilometrin matkan keskustan tuntumassa vastustaen maahanmuuttotulvaa. ... A group that calls themselves the Soldiers of Odin demonstrate late Friday evening in Joensuu,  Eastern Finland, January 8, 2016. The Soldiers of Odin patrol the streets of Joensuu  to increase people's feeling of security in Joensuu. LEHTIKUVA / MINNA RAITAVUO

    Soldiers of Odiniin kuuluu noin 80 jäsentä.

    ()

Ylen mukaan sen haltuunsa saama kuvamateriaali paljastaa, että Soldiers of Odinin päällystö poseeraa aseiden kanssa ja vaalii natsiaatetta.

Odin-johtaja Mika Ranta on mukana myös MV-lehden taustajoukoissa.

"Huomenta rasistit" on Ylen mukaan tavallinen tervehdys SOO Päällystö -nimisessä suljetussa Facebook-ryhmässä.

Soldiers of Odin -ryhmään kuuluu noin 80 jäsentä. He ovat enimmäkseen miehiä eri puolilta Suomea, joukossa muutama nainen.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.