Verkkouutiset

Ympäristöjärjestöjen vihjailu väkivallasta hämmentää kansanedustajaa

Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman ihmettelee ympäristöjärjestöjen vihjailuja radikalisoitumisesta, mikäli ympäristöministeriö lopetetaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Wille Rydman kommentoi Facebook-kirjoituksessaan ympäristöministeriön lakkauttamisesta käytävää keskustelua.

”Jos Suomessa on ongelma, se ratkaistaan perustamalla työryhmä, virasto tai ministeriö. Oikeasti ongelmat eivät kuitenkaan yleensä ratkea byrokratiaa lisäämällä. Epätarkoituksenmukainen ministeriörakenne johtaa helposti myös päällekkäiseen työhön ja reviiritaisteluihin niiden välillä. Siksi on ihan hyvä, että välillä käydään läpi sitä, voitaisiinko joitain hallinnollisia yksiköitä yhdistämällä saavuttaa synergiaetuja”, Rydman kirjoittaa.

Rydman on linkittänyt kirjoitukseensa tämän Iltalehden uutisen, jossa käsitellään ympäristöjärjestöjen ympäristöministeriön säilyttämiseksi aloittamaa vetoomushanketta.

”Sitä vastoin ympäristöbyrokraattien työpaikkojen puolesta käytävä uhkailu todella hämmentää”, Rydman kirjoittaa.

Hän siteeraa päivityksessään Suomen luonnonsuojeluliiton puheenjohtajaa Risto Sulkavaa, joka toteaa Iltalehdelle, että järjestöjen toiminta muuttuu, jos ministeriö lopetetaan vetoomuksesta huolimatta.

”Radikalisoitumista tapahtuu varmasti. Me olemme olleet rauhallinen yhteistyön rakentaja, mutta jos virallinen koneisto toimii näin, ei se jätä vaihtoehtoja. Meidän on ryhdyttävä toimiin”, Sulkava sanoo.

”Toivottavasti väkivallalla vihjailun ei anneta vaikuttaa demokraattiseen päätöksentekoon”, Rydman toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)