Verkkouutiset

”Jättipalkkaiset järjestöpomot ovat kokoomuksen ja SDP:n kanssa jumittuneet EU:n menneisyyteen”

Kansanedustaja Ville Tavio (ps.) arvostelee sitä, että suomalaiset työmarkkinajärjestöt luovuttivat torstaina Suomessa vierailleelle komissaari Jyrki Kataiselle yhteisen tiedotteen, jossa järjestöt toteavat Suomen voivan menestyä vain EU:n jäsenenä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

EK, SAK, Akava, STTK, Kuntatyönantajat, Valtion työmarkkinalaitos ja Kirkon työmarkkinalaitos korostavat yhteisessä julkilausumassaan, että Suomen tulevaisuus on olla EU:n ytimissä.

Tavio pitää työmarkkinajärjestöjen vahvaa kannanottoa EU:n puolesta taantumuksellisena. Kyseinen kannanotto olisi Tavion mielestä voitu tehdä kymmenen vuotta sitten. Nyt EU:n tilanne on Tavion mukaan muuttunut liikaa.

– Kun lähitulevaisuudessa voi olla koko EU:n kaatuminen, niin Suomen etu olisi toimiva exit-strategia. On jäsenistönkin kannalta häpeällistä, että työmarkkinajärjestöt tunnustavat näin sokeasti uskollisuuttaan EU:lle, hän sanoo.

– Jättipalkkaiset järjestöpomot ovat kokoomuksen ja SDP:n kanssa jumittuneet EU:n menneisyyteen, Tavio sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)