Pakkaset jatkuvat viikonlopun yli

Kylmät kelit jatkuvat viikonlopun jälkeenkin, kertoo Ilmatieteen laitos.

  • LKS 20160108 - Pakkanen on kuorruttanut maiseman Helsingin Vanhankaupunginkoskella 8. tammikuuta 2016. Pakkanen paukkuu vielä Etelä- ja Keski-Suomessa, kun taas Lapissa lämpötila on jo lauhtunut huomattavasti. Myös maan etelä- ja keskiosissa sää lauhtuu viikonlopun aikana. LEHTIKUVA Markku Ulander

    Kirpeä pakkanen jatkuu.

    ()

Sunnuntaina sää on pohjoisessa pilvinen, etelämpänä puolipilvinen ja paikoin selkeä. Pohjoisessa lämpötila vaihtelee -15 ja -30 asteen välillä ja maan etelä- ja keskiosissa -9 ja -25 välillä.

Pohjois-Pohjanmaalla ja etelärannikolla saattaa olla heikkoa lumisadetta.

Maanantaina sää jatkuu kylmänä, etelässä on odotettavissa heikkoa tai kohtalaista lumisadetta. Etelässä sää on enimmäkseen pilvinen, maan keski- ja pohjoisosissa vaihtelevasti pilvinen tai puolipilvinen.

Lämpötila vaihtelee maanantaina etelässä ja maan keskiosissa -2 ja -23 asteen välillä, pohjoisessa -15 ja -28 asteen välillä.

Tiistaina luvassa on lumisadetta maan etelä- ja keskiosissa. Sää on tiistaina enimmäkseen pilvinen, pohjoisempana paikoittain puolipilvinen.

Pakkaset jatkuvat tiistainakin. Maan etelä- ja keskiosissa lämpötila vaihtelee -3 ja -14 asteen välillä, pohjoisessa -19 ja -20 asteen välillä.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.