Verkkouutiset

Paavo Väyrynen: Olemme kohtalontovereita Timo Soinin kanssa

Europarlamentaarikon mukaan hänen ja perussuomalaisten väistyneen puheenjohtajan yhtäläisyydet heijastuvat hallituspolitiikassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen sanoo olevansa kohtalontoveri perussuomalaisten väistyneen puheenjohtaja Timo Soinin kanssa.

”Olemme kumpikin menettäneet juuriltaan alkiolaisen puolueemme. Minä menetin oman puolueeni keskustan liberaaleille, Timo omansa halla-aholaisille”, Väyrynen kirjoittaa blogissaan.

Hänen mukaansa maaseutua puolustavat ja köyhän asiaa ajavat vennamolaisen perinteen edustajat jäivät perussuomalaisten puoluejohdosta puoluekokouksessa tyystin sivuun.

Väyrysen mielestä hänen ja Soinin kohtaloiden yhtäläisyydet näkyvät hallituspolitiikassa.

”Keskustan johto teki pahan virheen, kun se muodosti hallituksen kokoomuksen kanssa ja kun se valitsi puolueen omaan ministeriryhmään vain kokoomusta lähellä olleita liberaaleja. Perussuomalaisten keskuudessa etenkin hallituksen liberaali maahanmuuttopolitiikka ja federalistinen Eurooppa-politiikka loivat kasvualustaa halla-aholaisten nousulle.”

Toisen pahan virheen keskustan johto teki Väyrysen mielestä hajottamalla nykyisen hallituksen, vaikka perussuomalaiset olivat valmiit jatkamaan yhteistyötä nykyistä hallitusohjelmaa toteuttaen.

”Tilalle on muodostettavissa vain hyvin kapeapohjainen porvarihallitus. Kuinka ihmeessä keskusta kuvittelee voivansa viedä tällä hallituspohjalla tyydyttävään päätökseen vireillä olevat tärkeät uudistukset?” Väyrynen kysyy.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)