Verkkouutiset

PS:n Immonen: Meitä ei enää koeta vastavoimana

Perussuomalaisten kansanedustaja on tyytymätön puolueen kannatuskehitykseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Olli Immonen (ps.) kirjoittaa Facebookissa Helsingin Sanomien uusista puoluekannatusluvuista. Immosen mukaan ”vähemmälle huomiolle jäi perussuomalaisten 16 prosenttiin stagnoitunut (paikalleen pysähtynyt) kannatus ja jääminen gallupissa jälleen vasta neljänneksi”.

”Perussuomalaisten viime kuukausien kannatuskehitystä ei voida pitää hyvänä, sillä meitä pienempi oppositiopuolue, keskusta, on saanut samaan aikaan yli 20 prosentin lukemia”, Olli Immonen kirjoittaa.

Hänen mukaansa asiaa selittää ”pitkälti Juha Sipilän henkilökohtainen suosio, mutta samalla myös se, ettei perussuomalaisia koeta enää niin selkeänä vastavoimana sinipunahallituksen sekasotkupolitiikalle”.

Immosen mielestä perussuomalaisten tavoitteena olisi oltava vähintään 20 prosentin kannatus.

”Tämä kannatustaso on saavutettavissa samalla räväkällä ja uskottavalla kansallismielisellä politiikalla, jolla esimerkiksi Tanskan kansanpuolue, ruotsidemokraatit ja Itävallan vapauspuolue ovat menestyneet”, hän toteaa.

Immosen mukaan ”keskeisillä politiikan sektoreilla, kuten mm. maahanmuutto- ja monikulttuurisuuspolitiikassa sekä EU:ta ja euroa koskevissa kysymyksissä ei pidä pyrkiä tietoisesti lähentymään nykyisiä järjestelmäpuolueita, vaan meidän on pyrittävä omalla rohkealla linjalla haastamaan vallitseva epäkansallinen konsensus”.

PS:n puheenjohtaja Timo Soinin mukaan 33 kansanedustajaa olisi puolueelle loistava tulos huhtikuun eduskuntavaaleissa. Tällä hetkellä heitä on 39.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)