Verkkouutiset

Varusteleka vastaa Facebookille kiistassa: emme haluaisi lopettaa puukkojen myyntiä

Facebook pitää puukkoja aseina, joten se poisti niitä myyvän Varustelekan mainokset.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Retkeilyvarusteita ja armeijoiden ylijäämävarusteita myyvä Varusteleka on tuohtunut Facebookille, koska yhteisöpalvelu estää Varustelekaa julkaisemasta mainoksia. Varustelekan mukaan syy on siinä, että se myy puukkoja, joita Facebook pitää aseina.

– Me ollaan koitettu olla Facebookkiin yhteydessä ja kertoa, ettei ne mitään aseita ole, vaan ihan oikeaan käyttöön tehtyjä työkaluja, ja että ihan samaa löytyy muista Facebookin mainostajista, mm. Prisma, K-Rauta jne. Facebookin edustajat vastaavat copypastevastauksilla, joiden sisältö etupäässä on, että ihan sama, meidän päätöksistämme ei voi valittaa, Varusteleka kirjoittaa.

Varustelekan mukaan Facebook-mainokset ovat tuoneet kuukausittain asiakkaita ”useamman kymppitonnin” edestä. Nyt yhtiö pohtii, pitäisikö sen ottaa puukot kokonaan pois myynnistä. Se olisi liiketaloudellisesti järkevää.

– Me ei vaan millään haluttais, sillä puukot on kivoja, niiden myymisen lopettaminen jostain epätodellisesta syystä olis tyhmää.

Varusteleka käyttää alatyylisiä ilmaisuja Facebookista.

– Facebookille ei tosiaan ole järkeviä vaihtoehtoja, sillä vaikka Facebookin moraalikoodeksi ja asiakaspalvelu on k——–yden huippua, tapa myydä mainoksia on hemmetin hyvä.

Varusteleka päättää viestinsä alatyylisiin ilmaisuihin, jotka näkyvät Varustelekan Facebook-sivulla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)