Verkkouutiset

Juhana Vartiainen: Nobelistin eduskuntaesitelmää siteerattu sinne tänne – nämä olivat omat muistiinpanoni

Ekonomisti-kansanedustaja julkaisi tarkat merkintänsä professori Bengt Holmströmin puheesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Taloustieteen Nobelilla palkittu professori Bengt Holmström puhui keskiviikkona Suomen eduskunnalle. Holmströmin puhe on kuultavissa ja nähtävissä tästä avautuvasta eduskunnan videotallenteesta. Verkkouutiset kertoi puheesta tässä.

Puheen jälkeen muun muassa kansanedustaja Elina Lepomäki (kok.) ihmetteli, että siitä napsittiin ”vain omalle agendalle edullisia asioita”.

Kokoomuksen kansanedustaja, Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen entinen ylijohtaja Juhana Vartiainen julkaisi keskiviikkona illalla nettisivuillaan kirjoituksen Mitä Bengt Holmström sanoi eduskunnassa 29.3.2017?.

– Koska Yleisradio oli pyytänyt minua jälkikäteen kommentoimaan esitelmää, tein siitä sen kuluessa kohtuullisen tarkat muistiinpanot. Koska esitelmää on siteerattu sinne tänne, julkaisen muistiinpanoni tässä puhtaaksi kirjoitettuina. Mahdolliset väärinkäsitykset ovat tietysti omalla vastuullani, Juhana Vartiainen toteaa.

Tämän jälkeen Vartiainen on julkaissut muistiinpanojaan nobelistin puheesta 37 kappaleen verran.

Juhana Vartiainen huomauttaa esitelmän olevan myös videona katsottavissa eduskunnan sivuilta, ”niin että jokainen voi halutessaan sieltä tarkistaa puheen tarkan sisällön”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)