Verkkouutiset

Ben Zyskowiczilta viesti keskustalle: Ilman valinnanvapautta sotea ei tule

Kokoomusvaikuttajan mukaan on kaikille oltava selvää, että valinnanvapaus on uudistuksen perusehto.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ben Zyskowicz kirjoittaa Helsingin Sanomien mielipidesivulla otsikolla Maakuntahallintoa ei tule ilman sotea.

Lyhyessä kirjoituksessaan Zyskowicz kommentoi keskiviikon 24.2.2016 HS:n pääkirjoitusta ja professori Hannu Katajamäen Vieraskynä-kirjoitusta. Niissä uumoiltiin, että sote-uudistuksesta toteutuu lopulta vain maakuntahallinto.

– Koko sote-uudistuksen tarkoituksena on – ainakin kokoomuksen näkökulmasta – asiakkaiden hoitoon pääsyn ja laadukkaan hoidon edistäminen sekä kustannusten kasvun hillitseminen. Koska juuri potilaiden valinnanvapaus takaa jonojen poistumisen, hoidon laadukkuuden ja palvelujen kustannustehokkuuden, on seuraavan asian oltava kaikille selvä: maakuntahallintoa ei tule ilman sotea, eikä sotea tule ilman kansalaisten valinnanvapautta, Ben Zyskowicz toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)