Verkkouutiset

Näin vihittiin käyttöön vt. eduskunnan ministeriaitio

Eduskunnan väistötilojen istuntosalista löytyi tähän asti käyttämättä ollut ministeriaitio.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Viimeistä päivää virassa ollut elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.) vietti torstaina läksiäisiä eduskunnassa komeasti.

Eduskunta toimii peruskorjauksen ajan eduskuntatalon viereisellä Sibelius-talolla. Sen istuntosalissa on puhemiesten korokkeesta salista katsoen vasemmalla puolella ollut pöytiä, joissa ennen torstaita ei ollut istuntojen aikana vielä istunut ketään.

Torstaina ilmeni, että kyseessä ovat valtioneuvoston jäsenten istumapaikat. Jan Vapaavuori, joka ei ole enää uudessa eduskunnassa kansanedustaja, istahti paikalle tarkoituksella kahden nopean täysistunnon ajaksi. Niissä valittiin uusi pääministeri.

Euroopan investointipankkiin siirtyvä Vapaavuori kävi välillä vieressä kiittämässä puhemies Juha Sipilää ja pääsihteeri Seppo Tiitistä ja kertomassa, että hän haluaa tällä tavoin tulla mainituksi tulevissa historia-aiheisissa trivia-kysymyksissä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)