Verkkouutiset

AL: Naisensurmaaja tuomittiin 10/2011, nyt vapaana ja uusi väkivaltatuomio

Pirkanmaalaisnaisen suhde aiemmin surmanneen miehen kanssa muuttui nopeasti väkivaltaiseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Aamulehti kertoo Pirkanmaan käräjäoikeuden antaneen 45-vuotiaalle miehelle vuoden mittaisen laajennetun lähestymiskiellon. Se koskee pirkanmaalaista naista, hänen työpaikkaansa ja hänen lapsiaan.

Naisen ja miehen parisuhde oli alkanut maaliskuun lopulla. Huhtikuussa mies käyttäytyi väkivaltaisesti. Kesäkuussa mies kävi naiseen käsiksi, rikkoi tämän omaisuutta ja käyttäytyi uhkaavasti.

AL:n mukaan mies tuomittiin lokakuussa 2011 kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen, mutta hän oli siis keväällä vapaana. Tuomio oli tullut omaisuusrikoksista ja pahoinpitelystä sekä toisesta pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Törkeässä kuolemantuottamuksessa mies oli 2011 lyönyt tuolloista seurustelukumppaniaan kaksi kertaa nyrkillä kasvoihin. Nainen oli jäänyt verissään makaamaan lattialle. Mies vei naisen kännykän, sulki verhot ja työnsi naisen skootterin varastoon.

Oikeuden mukaan mies varmisti näin, ettei naisella ollut mahdollisuuksia saada ajoissa hoitoa. Hän kuoli kallonsisäiseen verenvuotoon. Oikeuden mukaan mies ei tarkoituksella tappanut naista vaan aiheutti törkeällä huolimattomuudella hänen kuolemansa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)