Verkkouutiset

Vanhus ruokki pihan lintuja – VS: Sai 6 100 euron laskun rottien torjunnasta

Laskuun oli eritelty myös kaivinkonevuokra ja kaivutöitä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vantaalla yli 90-vuotias palvelutalon asukas ruokki lintuja. Lintujen lisäksi paikalle löysivät myös rotat. Asukkaalle lähetettiin rottien torjunnasta 6 100 euron lasku.

Yksityisen palvelutalon hallitus oli päättänyt, että talon asukas on velvollinen korvaamaan rottien torjunnasta koituneet kustannukset. Lasku päätettiin periä muistisairaalta vanhukselta jälkikäteen.

Asukkaan poika ja tämän vaimo olivat kauhuissaan vanhukselle osoitetusta korvausvaatimuksesta. Heitä ihmetytti laskun suuruus. Laskun erittelyssä selviää, että lasku koostuu muun muassa kaivinkoneen käytöstä ja 22 tunnin kaivinkonetöistä. Pelkästään niiden yhteiskustannus on 2700 euroa.

Omaiset epäilevät, että dementiaa sairastavalla eläkeläisellä yritetään maksattaa talon pihapiirin kunnostusta.

Asukas oli heittänyt linnuille ruokaa ikkunastaan ja terassin ovelta. Rottakanta oli kasvanut talon ympärillä, kun ruoka houkutteli niitä paikalle. Iäkäs asukas jatkoi lintujen ja rottien ruokkimista kielloista huolimatta.

Tapauksesta uutisoi Vantaan Sanomat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)