Verkkouutiset

Ministeriöiden verkkosivuilla häiriöitä palvelunestohyökkäyksen takia

Osassa ministeriöiden verkkosivustoista on havaittu keskiviikkona häiriöitä, joiden syynä on yhteiseen julkaisualustaan kohdistuva palvelunestohyökkäys.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskuksen Valtorin mukaan osassa ministeriöiden verkkosivustoista on havaittu häiriöitä. Häiriön syynä on valtion yhteiseen julkaisualustaan kohdistuva palvelunestohyökkäys.

Tilanteen rauhoittamiseksi tietoliikennettä sivustoille on rajoitettu väliaikaisesti. Tietoliikenteen rajaaminen ei Valtorin mukaan vaikuta sivustojen näkyvyyteen kansalaisille.

Häiriöt aiheuttavat hetkellistä hitautta ja ajoittaisia katkoksia valtioneuvoston kanslian, valtiovarainministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön, maa- ja metsätalousministeriön sekä Rahoitusvakausviraston verkkosivustojen käyttöön:

Valtori kertoo selvittävänsä palvelutoimittajan kanssa tilannetta ja tekevänsä korjaavia toimenpiteitä palvelujen palauttamiseksi. Valtori lupaa tiedottaa asiasta seuraavan kerran viimeistään torstaina aamulla puoli kymmenen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)