Verkkouutiset

Kääk! Nyt tulee Seiskan vaalikone – kysymyksiä Cheekistä ja kuumista kissoista

Kansanedustajaehdokkaat ovat saaneet vastattavakseen yli 20 vaalikoneen kysymykset.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustajaehdokkaille ovat vaalikoneita avanneet tai avaamassa ainakin Maaseudun Tulevaisuus, Taivas&Helvetti, Yleisradio, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, avoin vaalikone, vapaa-ajattelijat, Iltalehti, vammaisjärjestöt, Autoliitto, eläinsuojelijat, työttömien tukiyhdistykset, lasten ja perheiden vaalikone, metsästäjät, Teosto, nuorten Allianssi, Nukkuvien vaalikone, ”Valon, liikunnan ja urheilun” vaalikone, Lännen Media, Talouspoliittinen vaalikone ja yrittäjien vaalikone.

Lisäksi ehdokkaille tulee vastattavaksi alueellisia vaalikoneita ja suuri määrä kyselyitä, jotka eivät ole varsinaisia vaalikoneita.

Helsingin kokoomuksen Wille Rydman kertoi torstaina Facebookissa ensimmäisenä, että vaalikoneen avaa myös Seiska, jolta Rydmankin sai kutsun vastata kysymyksiin.

”Esimerkkejä kysymyksistä: ”Mikä Cheekin biisi olisit?”, ”Mitä tykkäät lukea Seiskasta?”, ”Mihin tosi-tv-sarjaan haluaisit mukaan?”, ”Mikä alkoholijuoma kuvaa sinua parhaiten?”, ”Kenet julkkiksen ottaisit mukaan autiolle saarelle?”, ”Suomen kuumin julkkisnainen on (valitse kolme mielestäsi kuuminta kissaa)” ja ”Mikä on ihanne kuppikokosi”, Wille Rydman kirjoittaa.

”Vaikka eipä silti; Seiskan vaalikone on oikeastaan aika hyvä parodia monien viihteellistyneiden vaalikoneiden älyttömimmistä kysymyksistä. Pisteet siis siitä lehdelle! Omalta osaltani ilmoitan, että vastaan lähinnä vain päämedioiden vaalikoneisiin. Kymmenet etujärjestövaalikoneet jäävät osaltani täyttämättä”, hän jatkaa.

Myös ”päämedioidenkin” vaalikoneissa on ollut huomiota herättäviä kysymyksiä. Ilta-Sanomat tiedusteli kansanedustajaehdokkailta, kummat heidän mielestään ovat älykkäämpiä: kissat vai koirat. Eräs toinen vaalikone on kysynyt ehdokkailta maan ulkopuolisesta elämästä.

Seiskan kysymyksiin kuuluu myös muun muassa kuinka ärsyttävä tai kiinnostava Johanna Tukiainen on ja mikä Seiskan otsikko kuvaa vastaajaa parhaiten.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)