Verkkouutiset

”Sininen tulevaisuus on vastavoima viheraallolle”

Touko Aalto (vihr.) on sympaattinen mies, mutta vihreistä ei ole keskiluokan verokapinaksi, tyrmää eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo (uv.).
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hänen mukaansa Sininen tulevaisuus ei päästänyt vapaaehtoisesti vasemmisto-oppositiota sotkemaan isänmaan ja erityisesti sen maaseudun asioita.

– Kesäkuussa tehdyllä hallitusratkaisulla estimme todennäköiset ennenaikaiset vaalit, jotka olisi pidetty syksyllä. Suomi tarvitsee vakaan kasvua ja työllisyyttä tukevan talouslinjan, Simon Elo sanoo.

Hänen mukaansa uusi vaihtoehto on hallituksessa huolehtinut suomalaisen teollisuuden kilpailukyvystä, edistänyt työllisyyttä, tiukentanut turvapaikkapolitiikkaa, keventänyt tuloverotusta ja laskenut autoverotusta.

– Siniset on väkevä vastavoima viheraallolle. Jos Suomi vihreisiin tarttuu, sen talous viheraaltoon hukkuu, runoilee Elo.

Sininen tulevaisuus ei poissulje edes vihreitä yhteistyöstä, sillä jokainen voi kehittyä.

– Vihreät, hyväksykää ydinvoima ja muutama muukin asia kuten elinvoimainen teollisuus, niin voimme hyväksyä tulevaisuudessa yhteistyön, sanoo Elo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)