Verkkouutiset

Italialainen uutistoimisto: ”Miljardööri voitti Suomen vaalit”

Italian uutistoimisto Ansan raportointi Suomen vaaleista rajoittui yhden kappaleen uutiseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Uutistoimiston mukaan vaalitulos oli odotusten mukainen.

– Suomi päätti kääntää sivua ja ojensi voiton ”miljardööri, suurliikemies” (miliardario tycoon) Juha Sipilälle ja pudotti nuoren pääministeri Alexander Stubbin kakkostilalle.

Uutistoimiston käyttämän sanan ’miliardario’ voi kääntää myös sanalla monimiljonääri.

Uutistoimisto tietää myös, että ”Timo Soinin johtamat muukalaisvastaiset populistit (xenofobi populisti) perussuomalaiset (i Veri Finlandesi) pysäytettiin vähän yli 15 prosenttiin”.

Useiden Italian suurten sanomalehtien verkkosivut – kuten La Stampa, La Repubblica ja Corriere della Sera – eivät tiedä Suomen vaaleista mitään.

Parasta antia tarjoilee tapansa mukaan maan johtava talouslehti Il Sole 24 Ore. Faktat ovat oikein ja lehti muistuttaa tiivistetysti maamme talousongelmista. Il Sole 24 Ore istuttaa perussuomalaisia (Finlandesi) tulevaan hallitukseen ja uumoilee Suomen liukuvan euroskeptisempään suuntaan. Joka lehden mukaan ei ole kaikkein ruusuisin uutinen Kreikalle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)