Verkkouutiset

Kansalaisjärjestöille 370 000 euroa avustusta EU-tietouden lisäämiseksi Suomessa

Kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedottamiseen suunnattujen valtionavustusten tarkoituksena on lisätä Euroopan unioniin liittyvää tietoutta Suomessa
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ulkoministeriö on myöntänyt yhteensä 370 000 euroa valtionavustusta 36 kansalaisjärjestölle Eurooppa-tiedottamiseen. Yhteensä tuettuja hankkeita on 41.

Kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedottamiseen suunnattujen valtionavustusten tarkoituksena on ulkoministeriön mukaan lisätä Euroopan unioniin liittyvää tietoutta Suomessa. Avustuksilla edistetään kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedottamista ja kansalaisten perustietoa EU:hun ja Suomen EU-jäsenyyteen liittyvistä kysymyksistä.

Yksivuotinen avustus on tarkoitettu Suomessa tapahtuvaan tiedottamiseen. Myönnetystä tukisummasta voi käyttää 30 prosenttia palkkakuluihin. Myös hallinnointikuluja hyväksyttiin enintään 10 prosenttia myönnetystä tukisummasta.

Tämän vuoden hakukierroksen painopisteitä olivat ministeriön mukaan perustieto EU:sta ja Suomen EU-jäsenyydestä, EU:n tulevaisuus ja brexit, EU ja arktinen, talous- ja kauppapolitiikka sekä nuorten Eurooppa. Hakemuksia saapui ministeriöön yhteensä 39 järjestöltä 53 hankkeeseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)