Mies sulloi ulkofileitä takkiinsa, myymäläpäällikkö juoksi kilometrin perässä

Vantaan Myyrmäen S-Marketin päällikkö onnistui kestävyysjuoksussa myymälävarkaan perässä.

  • LKS 20130202  20120111 Naudan sisä- ja ulkofilettä Aitokauppassa Helsingissä 20. joulukuuta 2011.  Aitokauppa on ruokakauppa, jossa myydään ruokaa läheltä ja luomuna. Luomutuotteet on merkitty vihreällä ja lähituotteet keltaisella hyllymerkillä. LEHTIKUVA Kimmo Mäntylä

    Lihatiski lähti miehen takin sisällä kaupasta juoksulenkille Vantaalla.

    ()

Poliisin tiedotteen mukaan marketpäällikkö huomasi kassalla miehen, jolla oli iso kassi ja tyhjä ostoskori. Mies ei ostanut mitään.

Kassan jälkeen miestä pyydettiin näyttämään kassinsa sisältö. Mies teki pyydetyn mukaisesti.

Samalla huomattiin, että miehen takki pullotti poliisin mukaan "epäilyttävän runsaalla tavalla". Kun miestä pyydettiin avaamaan takki, hän säntäsi juosten karkuun.

"Kilometrin juoksun jälkeen mies saatiin kiinni ja hänen hallustaan löydettiin marketista anastettuja ulkofilepakkauksia kuusi kappaletta", poliisi kertoo.

Miehellä on ollut useita vastaavia tekoja lähimenneisyydessä.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.