Verkkouutiset

Kansalliskustannus palkitsi Unto Hämäläisen

Nykypäivää ja Verkkouutisia kustantava Kansalliskustannus on luovuttanut Helsingin Sanomien pitkäaikaiselle politiikan toimittajalle Unto Hämäläiselle journalistipalkinnon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Unto Hämäläisen saama palkinto luovutetaan uudesta Hyvän journalismin kansallisrahastosta ja on ensimmäinen laatuaan.

– Unto Hämäläisen kirjoitukset – puolueista ja päätöksentekijöistä – ovat jättäneet lähtemättömän jäljen suomalaiseen yhteiskuntaan. Hän on kyennyt näkemään politiikan verhon taakse samalla kuitenkin säilyttäen toimittajan itsenäisyyden, palkinnon perusteluissa todetaan.

Palkinnon luovutti ministeri Ilkka Suominen Nykypäivän 60-vuotisjuhlassa Helsingissä perjantaina.

Kansalliskustannuksen rahasto tukee hyvää politiikan toimittamista. Median murros koettelee erityisesti tiedostusvälineiden rahoitusta ja sitä kautta luo painetta toimittajiin. Demokraattisen yhteiskunnan yhtenä peruspilarina on vapaa ja laadukas media. Kansalliskustannus haluaa omalla panoksellaan tukea sitä, että vuoropuhelu päätöksentekijöiden ja heitä seuraavan median välillä säilyy tasapainoisena.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)