Verkkouutiset

Viime vuoden katsotuin tv-ohjelma oli jälleen sama

Televisiota katsottiin viime vuonna Finnpanelin TV-mittaritutkimuksen mukaan kolme tuntia vuorokaudessa. Vuoden katsotuinta ohjelmaa seurasi lähes 2,5 miljoonaa katsojaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Television keskimääräinen viikkotavoittavuus oli 4 412 000 henkilöä. Ylen kanavat tavoittivat viikoittain 84,6 prosenttia, MTV:n kanavat 85 prosenttia ja Nelonen Median kanavat 79 prosenttia kansasta.

Viime vuoden katsotuin ohjelma oli jälleen TV1:n Itsenäisyyspäivän vastaanotto. Ohjelmaa seurasi keskimäärin 2 486 000 katsojaa. Toiseksi eniten katsottiin TV1:n itsenäisyyspäivän tv-uutisia klo 20.30.

Urheilun arvokisat keräsivät niin ikään jälleen miljoonayleisön. Kolmanneksi katsotuin ohjelma oli jääkiekon MM-kisojen puolivälieräottelu Suomi-Tshekki, jota seurasi keskimäärin yhteensä 1 725 000 suomalaista MTV3- ja MTV Sport 1 -kanavilla.

Yksittäisistä ohjelmista vuoden 2015 katsotuimmaksi netti-tv-ohjelmaksi nousi Yle Areenan lastenohjelma Ryhmä Hau, jonka katsotuimman jakson keskikatsojamäärä oli 214 000. Toiseksi katsotuin oli Ruutu-palvelun Vain Elämää -sarjan jakso Anssi Kelan päivä, jonka keskikatsojamäärä oli 184 000.

MTV:n Katsomo-palvelun katsotuin oli Possen syyskauden toinen jakso, jonka keskikatsojamäärä oli 110 000. Katselun kokonaismäärässä mitattuna Salatut elämät oli katsotuin netti-tv-ohjelma.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)