Verkkouutiset

PS:n ex-kansanedustajalta tukea loikkarille Ksml:ssa

Perussuomalaisten Kauko Tuupaisen mukaan puolueen eduskuntaryhmässä on suurta tyytymättömyyttä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten konkaripoliitikko Kauko Tuupainen arvostelee Keskisuomalaisessa puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtajaa Sampo Terhoa. Tuupaisen mukaan Terho puhui liian rajusti kansanedustaja Maria Tolppasesta, joka loikkasi viime viikolla perussuomalaisista Sdp:een.

Tuupainen kehuu Tolppasella olevan ”laajat taustatiedot ja hän osasi niitä myös käyttää. Valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtajaksi ei valita mitään heikointa lenkkiä”.

– Pahoitin Terhon puheista mieleni. Mollata nyt fiksua ihmistä tavalla, joka ei pidä paikkaansa, Kauko Tuupainen toteaa Ksml:lle.

Tuupainen arvelee monen PS:n kansanedustajan jättävän äänestämättä hallituksen esitysten puolesta. Hänen mukaansa eduskuntaryhmässä on suurta tyytymättömyyttä puolueen hallituspolitiikkaan.

– Moni tiukka kaveri, joka on asioista eri mieltä, ei tule osallistumaan äänestystilanteisiin.

Kauko Tuupainen oli PS:n kansanedustajana 2011-15. Hän oli sitä ennen pitkään Sdp:ssa, kuten Maria Tolppanenkin aikanaan ennen PS-kauttaan.

Tuupainen totesi PS:n puolueneuvoston kokouksessa 11. kesäkuuta, että puolue on myynyt homo sapiensin, ihmisen, kannattajan ja äänestäjän.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)