Verkkouutiset

Turun puukotuksissa kuoli kaksi ja loukkaantui kahdeksan – lisäksi epäilty on teho-osastolla

Keskusrikospoliisi selvittää Turun tekojen motiivia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lounais-Suomen poliisin mukaan Turun puukotuksien uhriluku on täsmentynyt. Menehtyneitä on kaksi ja loukkaantuneita kahdeksan. Teoista epäilty on sairaalahoidossa, mediatietojen mukaan teho-osastolla.

Nuorehko ”ulkomaalaisen näköiseksi” kuvailtu mieshenkilö puukotti perjantaina neljän aikaan iltapäivällä kahta ihmistä Turun Kauppatorilla ja Puutorilla. Poliisi pysäytti miehen ampumalla häntä reiteen.

Poliisia on kiitelty erittäin nopeasta toiminnasta. Hälytys puukotuksista saatiin 16.02 ja epäilty pysäytettiin 16.05. Tämän takia tapauksesta ei myöskään lähetetty vaaratiedotetta.

KRP tutkii tapausta ja selvittää muun muassa tekojen motiivia. Toistaiseksi poliisi ei ole kertonut, että tapauksessa olisi kyse terrorismista, mutta mahdollisuutta ei ole myöskään rajattu pois.

Sisäministeri Paula Risikko (kok.) totesi perjantaina Turussa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että ulkomaalaisvalvontaa on tehostettu sekä poliisin ja Rajavartioston valmiustasoa on nostettu esimerkiksi lentokentillä.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan poliisi näkyy lähivuorokausina normaalia enemmän katukuvassa lähivuorokausina.

Poliisi tiedottaa lisää Turun puukotuksista lauantaina kello 14.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)