Verkkouutiset

Presidentti Niinistö: Puheeni panettelijat saattoivat vääristelyllään luoda intoa ääripäähän

Facebookissa kysyjälle vastanneen presidentin mukaan hänen valtiopäivien avajaispuhettaan vääristeltiin aika lailla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kommentoi Facebook-sivuillaan käytävässä keskustelussa viime keskiviikkoisen puheensa vastaanottoa. Hänen puheensa maahanmuuttoteema herätti paljon huomiota. Facebook-sivuilla on tämä linkki puheen referaattiin presidentin kanslian sivuilla.

Keskustelussa Pasi Mälkiä esitti kysymyksen ”Tahtoisin kysyä herra presidentiltä, millaisia ajatuksia teissä herättää se että tämä pitämänne puhe on otettu riemuissaan vastaan maamme äärioikeistolaisissa piireissä?”.

Sauli Niinistö vastasi kysymykseen sunnuntai-iltana. Hänen vastauksensa kuuluu seuraavasti:

Pasi Mälkiä, MTV:n kertoman mukaan aika moni hyväksyi puheeni, ovat siihen varmaan tutustuneet. Puhettani kuitenkin vääristeltiin aika lailla, ”tulkittiin” mm. että olisin vaatinut rajojen sulkemista tai että Suomen pitäisi rikkoa sopimuksia. Niin en tehnyt. Nämä puheeni panettelijat, johon toivon mukaan ette kuuluneet, saivat paljon julkisuutta eivätkä ollenkaan ymmärtäneet, että saattoivat vääristelyllään luoda intoa ääripäähän. SN

Presidentti viitannee tähän MTV:n kyselyyn, jonka mukaan lähes yhdeksän kymmenestä vastaajasta oli hänen kanssaan täysin samaa mieltä tai samaa mieltä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)