Verkkouutiset

Ben Zyskowiczin nimelle löytynyt 24 533 kirjoitustapaa

Kansanedustajan nimen suosituimmat väärät versiot ovat Zyskowich, Zyskowitz ja Zyskowitch.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustajat ovat huvitelleet Lintukodon Ben-sivulla. Sivustolla on valokuva Ben Zyskowiczista. Hänen etunimensä kerrotaan, mutta kävijän täytyy osata kirjoittaa sukunimi.

Joka viides on osannut kirjoittaa oikein: Zyskowicz. Neljä viidestä ei ole osannut.

Onnistumisprosentti on samaa luokkaa kuin 2002. Tuolloin Ilta-Sanomat kertoi, että suomalaisista 16,6 prosenttia onnistuu nimen oikeinkirjoituksessa.

Tuolloin suosituin virhe oli Zyskowitz, joka on nyt jäänyt kakkoseksi. Lintukodossa suosituin väärä versio on Zyskowich.

Lintukodossa on annettu 24 532 väärää erilaista ehdotusta kirjoitusasusta. 2002 harvinaisin versio oli Zzyzkovizzits.

Esimerkiksi sijoilla 935.-986. Lintukodossa ovat seuraavat nimiyritykset:

Chyskovitz, Chyzkowiz, Schyskovitz, Shyzkowitch, Sychkovitz, Syschovitch, Syskovitc, Syskovizh, Syskowizh, Sytskovich, Syzchovich, Syzckowiz, Syzkovicz, Szyskovitz, Tzyskovic, Zchyskovits, Zchyskowits, Zcyskovic, Zcyskovich, Zhychowich, Zhyzkowiz, Zizkoviz, Zuzkowitz, Zychkowizc, Zychskovich, Zyckhovits, Zyschkovicz, Zyschovizh, Zyschowitchz, Zyschowitzs, Zyschowizt, Zyscowicht, Zysgowitz, Zysgowiz, Zyskowitzi, Zystkowitch, Zyszkovits, Zytchovich, Zytkovich, Zytschovits, Zytsgovits, Zytskovicz, Zytzcowitch, Zyzchowitzh, Zyzcovitsh, Zyzcowizs, Zyzhcowich, Zyzkhoviz, Zyzkovith, Zyzkovizki, Zyzkowichs, Zyzscowich.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)