Verkkouutiset

Timo Soini sanoo Sdp:n lupauksia luikurilistaksi, keskustaa ylimysmieliseksi

Perussuomalaisten puheenjohtajan mielestä Sdp:n politiikka on täysin epäonnistunutta ja keskustaa uhkaa ylimysmielisyys.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kertoo tiedotteessaan seuranneensa tarkasti Sdp:n ja keskustan viimeaikaisia puheita, niin varjobudjettikeskustelussa kuin kuluvan viikonvaihteen puoluevaltuustokokouksissakin.

Soinin mielestä SDP:n politiikka on ollut epäonnistunutta kautta linjan.

”Ainoa tavoite, mikä on toteutunut on ilmainen kalastuskortti yli 65-vuotiaille, myös vuorineuvoksille”, Timo Soini toteaa.

”Velkaantumistavoite, työllisyystavoite, kuntauudistus, takuueläkkeen nosto ja kasvun aikaansaaminen ovat epäonnistuneet. Tästä huolimatta puheenjohtaja Antti Rinne lataa uusia lupauksia kuin hevoseton mies. Huomenna pistämme nollasopimukset kuriin ja kutistamme miesten ja naisten palkkaerot. Tämä on juuri sellainen luikurilista, josta presidentti Niinistö kehotti mediaa valppauteen. On muka tehty, eikä kuitenkaan ole”.

Soini kritisoi myös keskustaa, joka hänen mukaansa liihottaa gallupkuplassa.

Hänen mukaansa puheenjohtaja Juha Sipilä ”puhuu kuin hulvaton isäntä” valtion omaisuuden myymisestä, vaikka hinnat ovat alhaalla. Puolueen vaihtoehtobudjetista uupuvat rahat, vaikka kuntarahoituksen ja koulutusrahojen puolesta puhutaankin.

”Tällainen talonpito ei yleensä lyö leiville. Ensin myydään metsät, sitten pellot ja lopulta koko talo. Keskustaa uhkaa vauhtisokeus, isännät innostuvat voiton odotuksessaan kuin Kalle Tappinen ennen kohtalokasta sambaa. Talvivaarassa on varoittava esimerkki”, Soini toteaa.

”Keskustaa uhkaa ylimysmielisyys ja ylikunto. Taustatyö jää heikolle, kun gallupit sojottavat ylämäkeen”, hän katsoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)