Verkkouutiset

”Venäjän valtiojohdon valehtelu kertoo moraalin rappiosta”

Kansanedustaja Reijo Tossavainen tuomitsee tiedotteessaan Venäjän viestinnän.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Reijo Tossavaisen mukaan myös Suomessa on henkilöitä, jotka ”myötäilevät ja levittävät valheellista tietoa joko tietoisesti tai ymmärtämättömyyttään.” Hän kutsuu heitä ”Moskovan Tiltuiksi.”

– Kautta historian eri valtioiden välillä on ollut ongelmia, jopa sotia on ollut vähintään riittävästi. Vaikka elämme uudella, niin sanotusti aiempaa sivistyneemmällä vuosituhannella, niin silti tilanne on ennallaan, ehkä jopa pahenemaan päin, toteaa Tossavainen tiedotteessaan.

Erityisen ongelmalliseksi tilanteen tekee Tossavaisen mielestä uudenlainen, erittäin ikävä tapa toimia kriisitilanteessa. Se on hänen mukaansa venäläisten ”häikäilemätön ja täysin määrätietoinen väärän tiedon välittäminen.”

– Valehtelemisesta ja hämäämisestä on tehty keskeinen osa valtion ja jopa valtiojohdon toimintaa. Se on todella tuomittavaa. Se on moraalitonta. Se on suorastaan barbaarimaista, hän toteaa.

– Valehtelu näyttää uppoavan herkkäuskoisiin. Sellainen toiminta on erittäin tuomittavaa ja erittäin epäisänmaallista, Tossavainen sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)