Verkkouutiset

Kansanedustajaksi nouseva Matti Torvinen haluaa Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään

Uusi vaihtoehto eli Sininen eduskuntaryhmä on perussuomalaisten Lapin piirin puheenjohtajan mukaan hänelle luonnollinen valinta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eduskuntaan kansanedustaja Hanna Mäntylän tilalle nouseva Matti Torvinen on tiedottanut liittyvänsä Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään, jos Mäntylän lähtö eduskunnasta varmistuu. Torvinen on perussuomalaisten Lapin piirin puheenjohtaja.

Entisen sosiaali- ja terveysministeri Mäntylän tiedotettiin keskiviikkona siirtyvän Euroopan neuvostoon erityisneuvonantajaksi. Tehtävän vastaanottamisen edellytyksenä on, että eduskunta myöntää Mäntylälle vapautuksen edustajantoimesta.

Torvisen mukaan Uusi vaihtoehto eli Sininen eduskuntaryhmä on hänelle luonnollinen vaihtoehto.

”Mikäli Hanna Mäntylälle myönnetään ero eduskunnasta, tulen ottamaan vastaan kansanedustajan tehtävät. Tulen hakemaan Sinisten eduskuntaryhmän jäsenyyttä. Se on luonnollinen valinta minulle”, Torvinen sanoo.

”Vaikka valitsin Siniset, valitsin vanhan perussuomalaisten aatemaailman, maailman jonka perusta on pientalonpojissa, SMP:ssä ja menetetyissä kantapersuissa”, hän lisää.

Torvisen mukaan Sininen eduskuntaryhmä antaa hyvän perustan Lapin etujen ajamiselle.

”Asiat ratkaistaan sopimalla, neuvotellen ja yhteisesti. Politiikka, käsi nyrkissä ja nyrkki taskussa ei palvele ketään”, Torvinen sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)