Verkkouutiset

Jani Toivola kysyy: Vaikuttaako ministerivaihdos kesäfestareiden rahoitukseen?

Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola on huolissaan kulttuuriministeriön toiminnan jatkuvuudesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vasemmistoliiton jätettyä hallituksen maaliskuun kehysriihen jälkeen, kulttuuri- ja urheiluministerin tehtävät siirtyivät Pia Viitaselle (sd.), joka on nyt kulttuuri- ja asuntoministeri.

Jani Toivolan mukaan ministerivaihdoksen aikana paljon päätöksiä vaativia asioita on kasaantunut odottamaan uuden ministerin astumista tehtäväänsä.

– Pia Viitanen astuu tehtäväänsä toisesta ministeriöstä, ja eri ministeriöiden väliset eroavaisuudet vaativat varmasti aikaa totuttautua, puolin ja toisin, uuteen tilanteeseen, Toivola kirjoittaa hallitukselle osoittamassaan kirjallisessa kysymyksessä.

Toivala kysyykin hallitukselta, vaikuttaako ministerivaihdos kulttuuriministeriön käsittelemien ja hyväksymien apuraha- ja tukihakemusten aikatauluihin esimerkiksi kesän festivaalien suhteen. Toivola haluaa myös tietää, onko kulttuuriministeriössä luvassa asioiden käsittelyn viivästymisiä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)