Verkkouutiset

HU: Ilkka Taipale sanoo Jan Vapaavuorta parhaaksi pormestariehdokkaaksi

Sdp:n ex-kansanedustaja sanoo toivovansa kokoomuksen ehdokkaan valintaa Helsingin johtoon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Helsingin Uutisten mukaan lääketieteen tohtori ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Ilkka Taipale (sd.) ”toivoo, että Jan Vapaavuoresta tulisi Helsingin pormestari”.

(Tuula) Haatainen on paras sosiaalidemokraattinen ehdokas, mutta (Jan) Vapaavuori on paras ehdokas”, Ilkka Taipale sanoo HU:lle.

Taipale sanoo häneen tehneen vaikutuksen Vapaavuoren kyky järjestellä asioita.

”Hänen ministeriaikanaan Suomesta poistui pitkäaikaisasunnottomuus. Hän laittoi stopin suurille kauppakeskuksille. Hän ratkaisi telakkaongelman ja sai aikaan sen, että Sipoon osa liitettiin Helsinkiin”.

Ilkka Taipaleen mukaan hän kuitenkin todennäköisesti äänestää sosiaalidemokraattia.

Sdp:n pormestariehdokas Tuula Haataisen miinukseksi Ilkka Taipale sanoo, että Haatainen oli jo Helsingin apulaiskaupunginjohtajana, mutta siirtyi Kuntaliiton varatoimitusjohtajaksi.

Ilkka Taipale, 74, oli Sdp:n kansanedustaja 1971-75 ja 2000-07. Helsingin valtuustossa hän on ollut 1969-80 ja vuodesta 1993.

Sdp:n vaikuttajista Helsingin entinen apulaiskaupunginjohtajana ja kansanedustajana toiminut Ilkka-Christian Björklund on aiemmin todennut tukevansa Jan Vapaavuorta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)