Verkkouutiset

”Postista tehdään tahallaan Suomen naurunaihe, näin se on helpompi alistaa markkinoille”

Sdp:n kansanedustajan mielestä Postista ollaan tekemässä vähän tahallaankin kansallinen murheenkryyni.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Katja Taimela (sd.) kirjoittaa Demokraatissa, että Postin kehittämiseen löytyy vaihtoehtoja. Hänen mukaansa postilain uudistuksen seuraavissa ratkaisevissa vaiheissa olennaista on, että yhdenvertaiset, saavutettavat ja kohtuuhintaiset postipalvelut voidaan turvata koko maassa.

Katja Taimela pahoittelee, että Posti on valinnut tavaksi reagoida markkinatilanteeseen irtisanomisilla ja satsaamisella epäolennaisiin toimintoihin.

”Samaan aikaa Posti suunnittelee panostuksia ruohonleikkauspalveluun ja kukkien kasteluun. Näillä aloilla se tulee suurena toimijana vääristämään kilpailua ja viemään leivän paikallisten kotipalveluyrittäjien suusta, kuten on jo nähty muun muassa aterioiden kuljetuspalveluiden kilpailutuksissa eri puolilla maata”, kansanedustaja kirjoittaa.

”Näyttää siltä, että Postista ollaan tekemässä vähän tahallaankin kansallinen naurunaihe ja murheenkryyni. Näin sitä on helpompaa vaatia yksityistettäväksi ja alistettavaksi markkinoille”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)