Verkkouutiset

Suomi määrää seuraavat 100 vuotta – mahtava video tulevista tekniikoista

Tekesin futuristisella videolla näytetään, mihin hämmästyttäviin asioihin tekniikka kehittyy lähitulevaisuudessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Finland Defining the Next 100 Years -mainosvideo, eli ’Suomi määrittelee seuraavat sata vuotta’, näyttää hämmästyttäviä tulevaisuuden keksintöjä.

Tekesin tekstin mukaan ”kuvittele mitä planeetan innovatiivisimmat ja koulutetuimmat ihmiset voivat tehdä oikeilla välineillä, kumppaneilla ja ympäristöllä. Kuten monitoroida syntymättömän lapsen terveyttä hypernopeassa junassa matkustaessa. Lähettäen autonomisen leikkuukoneen autonomisella rekalla toisella puolelle maailmaa autonomisella laivalla”.

– Suomella on kaikki valmiudet, tieto ja voimavarat määritellä maailman tulevaisuus. teknologiat kuten AI, 5G, Super IoT, autonominen liikenne ja kehittyneet näytöt tekevät elämästämme parempia ja auttavat meitä elämään onnellisina pidempään, mainosteksti toteaa.

– Kaikki (videolla) näytetyt teknologiat on jo kehitetty Suomessa. Tämä on paikka toimia yhteistyössä, rakentaa ekosysteemejä, tehdä tuotekehittelyä ja sijoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)