Verkkouutiset

Suna Kymäläinen ulkomaalaisten kiinteistökaupoista: ”On korkea aika toimia”

Kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd.) kiittää puolustusministeri Carl Haglundia (r) heräämisestä kiinteistökauppojen arkeen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suna Kymäläinen kannustaa Carl Haglundia toimiin valtioneuvoston jäsenenä.

– On korkea aika toimia. Valmistelun tueksi on olemassa tuore kansalaisaloite EU- ja EFTA alueiden ulkopuolisten kiinteistökauppojen rajoittamisesta. Aloitteesta löytyy kriittisenkin lukijan kammattavaksi – väitän – paras tähän mennessä laadituista tilannekuvauksista sekä parannusehdotukset nykyiseen lakiin, sanoo asiaa jo vuodesta 2007 ajanut Kymäläinen.

Hän sanoo odottaneensa sisäministeri Päivi Räsäsen (kd.) ulostuloa asiasta jo aiemmin lupauksiensa mukaisesti, mutta puolustusministerin huomio asian tärkeydestä on Kymäläisen mielestä todella merkittävää.

– Pääasia on, että hallituksessa herätään vihdoin ja ohjeistetaan virkamiehet valmisteluun.

– Huomattavaa on, että Haglund perusteli havahtumistaan median esiin nostamilla tapauksilla. Nimenomaan näissä talkoissa leveät hartiat ovat tarpeen. Siksi on myös hyvä, että meillä on julkinen sana, mikä uskaltaa kirjoittaa valppaasti myös turvallisuuspolitiikan epäkohdista, sanoi Kymäläinen maanantaina Lappeenrannassa.

Lue myös:

Puolustusministeri puuttuisi ulkomaalaisten kiinteistökauppoihin

Ilkka Kanerva: Ulkomaalaisten maakauppoihin voitava puuttua – ”poikkeuksellisen merkittävä asia”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)