Verkkouutiset

Timo Soini MTV:llä: Ei kantaa puheenjohtajaseuraajaan

Perussuomalaisten puheenjohtaja sanoo Jussi Halla-ahosta, että "joitakin näkemyseroja meillä on, mutta niitähän on kaikkien kanssa".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten johdosta väistyvä ulkoministeri Timo Soini sanoo MTV:n Uutisextrassa, että perussuomalaisia tulee johtaa edestä vahvalla otteella.

Soini kiistää epäilyt siitä, että hän suosisi Sampo Terhoa jatkajakseen tai että hänen välinsä Jussi Halla-ahoon olisivat viileämmät kuin Terhoon.

Perussuomalaisten johdosta väistyvä Timo Soini ei nimeä suosikkiaan uudeksi puheenjohtajaksi, mutta yhden ohjeen seuraaja saa.

– Kyllä me tulemme toimeen keskenämme ja pystymme puhumaan toistemme kanssa. Olemme ihmisinä erilaisia, minä olen ulospäin suuntautunut ja ymmärtääkseni Jussi ei niin ole, Soini sanoo MTV:lla suhteestaan Halla-ahoon.

– Joitakin näkemyseroja meillä on, mutta niitähän on kaikkien kanssa, hän lisää.

Perussuomalaisiin mahtuu Timo Soinin mielestä maahanmuutto- ja EU-kriittisyyttä, mutta sen ohjelmassa pitää olla myös tavalliselle ihmiselle tärkeitä sosiaali-, koulutus- ja perhepoliittisia asioita.

– Puolueen kannattaa olla monikärkiohjus. Sellainen puolue menestyy jatkossakin, Soini sanoo.

Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja valitaan 10. kesäkuuta Jyväskylän puoluekokouksessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)