Verkkouutiset

Timo Soini: Meitä yritettiin haudata elävältä

Perussuomalaisten puheenjohtajan mukaan hallituksen rappeutuminen oli vaaleissa merkitykseltään kuin vaalirahoitusskandaali edellisellä kerralla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten Timo Soini kirjoittaa Hymy-lehdessä eduskuntavaaleissa tulleesta jatkojytkystä.

– Vaalikauden aikana meitä yritettiin haudata elävältä, Timo Soini toteaa.

Hän sanoo tämän tarkoittavan kuvailuja kuten ”jytky sulaa, Soini joutuu vaihtoon, gallupit kirkuivat milloin mitäkin”.

– Hallituksen rappeutuminen oli yksi keskeinen Jytky II mahdollistaja. Se oli merkitykseltään samaa luokkaa kuin edellisten vaalien alla rehottanut vaalirahoitusskandaali. Perussuomalaisten oman linjan ja vaihtoehdon rinnalla merkitystä oli muiden hölmöilyllä, Soini kirjoittaa.

Kun vuodenvaihteessa perussuomalaisten kannatus nitkahti ja näytti ”Ylen maksamassa” alimmassa gallupissa 13,3 prosenttia, Timo Soinin mukaan ”kyyt pääsivät irti kopasta”.

Huhtikuun vaaleissa perussuomalaiset sai 17,7 prosenttia äänistä. Neljä vuotta aiemmin puolue oli saanut 19,1 prosenttia.

– Perussuomalaisten peruskannatus on 13-14 prosenttia. Loppu, piilevä kannatus, on purskautettava esille. Ihmisille täytyy tarjota linja ja syy äänestää, Soini selvittää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)