Verkkouutiset

Sauli Niinistö Kreikasta: Kun rahat ovat loppu, niin ne yksinkertaisesti ovat loppu

Presidentin mielestä Kreikan kansanäänestyksen jälkeen kipu iskee ensin kreikkalaisiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Presidentti Sauli Niinistö kommentoi Kreikan tulosta maanantaina Etyjin tiedotustilaisuudessa Finlandia-talolla. Hän huomautti, että ”kuvailen kansalaistunnelmaa ihan omalta kohdaltani”.

– Kyllä pahoin pelkään, että nyt ensiksi kipu iskee kreikkalaisiin, vahvasti, lähiviikkojen aikana, ja sitten jälkivaikutuksena euromaat varmasti joutuvat miettimään miten Kreikan hätään vastataan. Ja näin ollen euromaiden vastuu saattaa kasvaa, Sauli Niinistö sanoi.

– Siitä näköjään nyt sitten kovasti puhutaan voidaanko ylipäätään ketään erottaa tai voiko edes kukaan erota. Minusta kuitenkin pääasia tässä on, ollaanpa sitten eurossa tai euron ulkopuolella, se että Kreikalta on rahat loppu ja paljon velkaa.

– Ja se ei parane kovin paljon siitä, jos tehdään erilaisia virallispäätöksiä. Silloin kun rahat ovat loppu, niin ne yksinkertaisesti ovat loppu.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)