Verkkouutiset

Kansanedustajan puhe koulun yrittäjäillassa peruttiin viime hetkessä

Sinuhe Wallinheimolta pyydetty puhe yrittäjyydestä jäi lopulta pitämättä vaalikaranteenin vuoksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK:ssa oli torstaina illalla yrittäjäilta. JAMKin alumnien, oppilaiden ja henkilöstön illan aiheena oli Tulevaisuuden Yrittäjyys.

Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo (kok.) kertoo Facebookissa, että hänen puheensa tilaisuudessa peruttiin aiemmin torstaina. Wallinheimo oli jo tullut Jyväskylään Helsingistä kesken eduskunnan työviikon.

”Puheessani olisin tuonut esille tulevan hallituksen pullonkauloja kohti parempaa yrittäjyyttä, ja olisin myös tuonut terveiseni tulevaisuusvaliokunnasta mihin suuntaan yrittäjyys on ylipäätään tulevaisuudessa menossa”, Sinuhe Wallinheimo kirjoittaa.

”Valitettavasti sain tänään puhelinsoiton Jyväskylään, että JAMKin hallitus puheenjohtajansa Aila Paloniemen johdolla oli linjannut, että minulla, yksityisellä kansanedustajalla, on jo vaalikaranteeni päällä”, Wallinheimo jatkaa.

Wallinheimo toteaa linjauksen olevan mielenkiintoinen, ”kun aikaa vaaleihin on kuitenkin ’yli viisi kuukautta ja rapiat päälle'”.

”Minusta tuo aikajana ei kyllä kuulosta kovin rationaaliselta keskustelun aikaansaamiseksi tässä yhteiskunnassa. Muissa oppilaitoksissa on totuttu noin kahden kuukauden vaalikaranteeniin. Kyllä, kateus valitettavasti voittaa vielä kiiman Suomessa”, Sinuhe Wallinheimo toteaa.

Keskustan kansanedustaja Aila Paloniemi toteaa Verkkouutisille, ettei peruutuksessa ollut kysymys hänen pahasta tahdostaan eikä ”mustasukkaisuudesta”.

– Me emme vaan voi kenellekään rakentaa tällaisia tilaisuuksia. Tästä ei oltu raportoitu eteenpäin. Ei näitä voi tehdä omapäisesti, Aila Paloniemi sanoo.

Wallinheimon mukaan JAMKin edustajat olivat pyytäneet häntä tilaisuuteen yhdeksi puhujaksi. Pääpuhuja oli Suomen positiivisimmaksi suomalaiseksi valittu Pekka Hyysalo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)