PS:n Simon Elo kyselee: Mikä on SDP:n maahanmuuttolinja?

Perussuomalaisten kansanedustaja Simon Elo haluaa tietää, mikä on demareiden maahanmuuttolinja.

  • LKS 20151008 Perussuomalaisten kansanedustaja Simon Elo perussuomalaisten eduskuntaryhmän kokouksessa Helsingissä torstaina 8. lokakuuta 2015. LEHTIKUVA Heikki Saukkomaa

    Simon Elo.

    ()

Simon Elo viittaa SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen lausuntoon, jonka mukaan "puolue lähtee siitä, että hädässä olevia autetaan ja siinä ei ole pelivaraa. Jos et pysty tätä hyväksymään, silloin sinä et kuulu tähän porukkaan".

Todellisuudessa demarit ovat Simon Elon mukaan osoittaneet tuntuvaa pelivaraa puolueen maahanmuuttopoliittisessa linjassa. Siitä todistavat hänen mukaansa SDP:n puheenjohtajien viime vuosina tekemät linjaukset, joita kansanedustaja on kerännyt tiedotteeseensa.

"Perussuomalaiset ovat SDP:n puheenjohtajan mukaan maahanmuuttopolitiikan toinen ääripää. (Jutta) Urpilainen suomii varsinkin perussuomalaisten maahanmuuttokriittisen ryhmän Nuivan manifestin kiintiöpakolaislinjauksia ja kehitysavun lakkauttamispuheita." - Yle Uutiset 12.8.2010

"[Hallituksen maahanmuuttopoliittisessa toimenpideohjelmassa] on kahdeksan eri kokonaisuutta, joiden puitteissa on 80 erilaista toimenpidettä. Siellä on selkeästi otettu kantaa siihen, miten tämä tilanne otetaan hallintaan. Olen lukenut toimenpiteet pari kertaa läpi, ja minusta ne vaikuttivat erittäin hyviltä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että SDP voisi kannattaa kaikkia toimenpiteitä ja olla tukemassa sitä, että ne viedään eteenpäin." - Antti Rinne, Yle Uutiset 8.12.2015

"Vuoden 2011 eduskuntavaalien alla julkaistu Nuiva vaalimanifesti on pitkälti jo todellisuutta." - Iltalehti 16.1.2016

– Näin demareiden Urpilaisen johdolla vuonna 2010 vastustama maahanmuuttopolitiikka on vuonna 2016 demareiden Rinteen johdolla kannattamaa todellisuutta. Tosin toteuttajana on hallitus, jossa maahanmuuttopoliittista linjaa demareiden sijaan ajaa perussuomalaiset, sanoo Simon Elo.

Hän ennustaa kovaa demareiden sisäistä vääntöä siitä, mikä loppujen lopuksi on sosialidemokraattista maahanmuuttopolitiikkaa.

– Vasemmisto-oppositio on levällään Jokisen eväät, sanoo Simon Elo.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.