Verkkouutiset

SDP:n Räsänen huolissaan turvattomuuden tunteesta vastaanottokeskusten lähettyvillä

SDP:n kansanedustaja Joona Räsänen vaatii poliisin näkyvyyden lisäämistä vastaanottokeskusten lähettyvillä kaikkialla Suomessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Poliisi ja sisäministeriö kertoivat aikaisemmin tiistaina häiriöiden ja levottomuuksien lisääntyneen vastaanottokeskuksien välittömässä läheisyydessä.

− Lisääntyneiden levottomuuksien hillitsemisessä vastaanottokeskusten liepeillä poliisin läsnäololla on suuri merkitys. On sekä kantaväestön että turvapaikanhakijoiden etu, että levottomuudet saadaan kuriin, Joona Räsänen toteaa tiedotteessaan.

Räsänen on huolestunut siitä turvattomuuden tunteesta, jota pakolaiskriisi on aiheuttanut niillä paikkakunnilla joihin on perustettu vastaanottokeskuksia.

Yleisen turvallisuuden tunteen vahvistaminen on Räsäsen mielestä onnistuneen kotoutumisen ja kantaväestön asenteiden kehittymisen näkökulmasta ensiarvoisen tärkeää.

− Suomalaisen yhteiskunnan on pystyttävä takaamaan turvalliset ja rauhalliset olot paitsi turvapaikanhakijoille myös kantaväestölle. Turvallisuutta lisäämällä kitketään niitä äärimmäisiä lieveilmiöitä ja rikoksia, joita olemme joutuneet todistamaan pakolaiskriisin seurauksena Suomessakin, hän toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)