Verkkouutiset

ELY-keskuksen teilaamat lapiotyöt kylätiellä poikivat kirjallisen kysymyksen

Kansanedustaja Mikko Savola (kesk.) perää toimia positiivisen kansalaisaktiivisuuden parempaan mahdollistamiseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kipinä keskusteluun on syttynyt aktiivisista alavutelaisista kyläläisistä, jotka tarttuivat itse lapioon paikallistien kelirikkovaurioiden korjaamiseksi.

– Mielestäni positiivista ja rakentavaa kansalaisaktiivisuutta ei saa kitkeä tai rajoittaa. Mikäli siihen koetaan tarvetta puuttua, tulee sitä ohjata ja kannustaa. Jos tahdomme saada Suomen yhdessä tekemällä nousuun, tarvitsemme kansalaisten omatoimisuutta ja aloitteellisuutta, Mikko Savola sanoo tiedotteessaan.

Juha Sipilän (kesk.) hallituksen yhtenä tavoitteena on purkaa turhaa sääntelyä, joka koskee niin tavallisia kansalaisia, kuin viranhaltijoita koskien heidän työnkuvansa yksinkertaistamista ja helpottamista.

Savola jätti aiheesta kirjallisen kysymyksen asianomaisen ministerin vastattavaksi tiistaina. Se kuuluu ”Mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä parantaakseen positiivisen kansalaisaktiivisuuden toteuttamismahdollisuuksia?”

Lue myös: Ilkka: ELY-keskus älähti kyläläisten talkoista ja väläytti rikosilmoitusta

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)