Verkkouutiset

”Jos paikallisen sopimisen rimaa nostetaan, tulee hallitus vastaan veronkevennyksillä”

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen pitää hallituksen kokonaispakettia myönteisenä suomalaisen työn ja talouskasvun kannalta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Kokoomukselle tämän hallituskauden tärkeimmät asiat ovat uusien työpaikkojen luominen sekä talouden saaminen kasvu-uralle. Hallituksen esittelemä yhteiskuntasopimuksen kokonaisratkaisu vie Suomea kunnianhimoisesti kohti tätä tavoitetta”, toteaa kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen tiedotteessaan.

Hallitus tiedotti keskiviikkona illalla tukevansa työmarkkinaosapuolten saavuttamaa yhteiskuntasopimusta. Hallitus toivoo silti, että järjestöt edistäisivät paikallista sopimista.

Jos työmarkkinajärjestöt ovat valmiita nostamaan omaa rimaansa, hallitus tulee Arto Satosen mukaan vastaan keventämällä työn verotusta jopa miljardilla eurolla. Työn verotuksen keventäminen on Kokoomukselle erityisen tärkeä tavoite, sillä myös se tuo lisää työtä Suomeen.

”Nyt ratkaisu on työmarkkinajärjestöjen käsissä. Kannustan korporaatioita jatkamaan hyvässä sopimisen hengessä. Me suomalaiset olemme aina kyenneet tekemään ratkaisuja sopimalla”, Satonen sanoo.

”Toivon, että voimme kesäkuussa todeta kierroksen onnistuneen. Kun yhteiskuntasopimus on viety työehtosopimuksiin ja paikallinen sopiminen on edennyt, hallitus voi tehdä ostovoimaa lisäävän merkittävän verokevennyksen”, hän linjaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)