Verkkouutiset

Sää viileni – paikoin rajuakin ukkosta

Viileää ilmaa virtaa maahan lännestä, sadekuurot voivat yllättää koko Suomessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Lapissa sää on puolipilvinen tai pilvinen ja ajoittain esiintyy sateita tai sadekuuroja, kertoo Ilmatieteen laitos. Päivän ylin lämpötila vaihtelee kahdentoista ja seitsemäntoista asteen haarukassa, yöllä vastaavasti alimmillaan viiden ja kymmenen asteen välillä.

Muualla maassa pilvisyys ja sadekuurot lisääntyvät lännestä alkaen ja paikoin esiintyy mahdollisesti myös ukkosta. Päivän ylin lämpötila vaihtelee viidentoista ja kahdenkymmenen kahden asteen välillä, lämpimintä on etelässä. Yön alin lämpötila liikkuu yhdeksän ja neljäntoista asteen välimaastossa. Sää poutaantuu jälleen illalla lännestä alkaen.

Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon sekä Etelä-Pohjanmaan maakunnissa on voimassa rajun ukonilman varoitus. Tuulen nopeus voi nousta yli viiteentoista asteeseen sekunnissa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)