Verkkouutiset

S-ryhmä avaintodistajaksi Finnwatchin tutkijan oikeudenkäyntiin

S-ryhmä ilmoitti sunnuntaina osallistuvansa Finnwatchille tutkimusta tehneen Andy Hallin Thaimaassa järjestettävään oikeudenkäyntiin puolustuksen avaintodistajana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Kiitämme S-ryhmää suoraselkäisestä toiminnasta. On tärkeää, että yritykset antavat tukensa vapaan kansalaisyhteiskunnan toiminnalle, Finnwatchin toiminnanjohtaja Sonja Vartiala sanoo tiedotteessaan.

S-ryhmää tulevassa oikeudenkäynnissä kesällä edustaa vähittäiskaupan hankintajohtaja Jari Simolin.

S-ryhmä tapasi oikeusprosessin käynnistäneen Natural Fruitin vuonna 2013 ja keskusteli yrityksen kanssa Finnwatchin raportin löydöksistä. Kauppasuhdetta Natural Fruitin kanssa ei katkaistu Finnwatchin raportin vuoksi vaan siksi, ettei yritys suostunut kolmannen osapuolen vastuullisuusauditointeihin.

– S-ryhmän todistuksella voi olla ratkaiseva merkitys oikeudenkäynnissä. Natural Fruit menetti kauppasuhteensa oman toimintansa, ei Finnwatchin raportin takia, Vartiala toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)