Verkkouutiset

RKP:n eduskuntaryhmä vaatii Timo Soinilta ja hallitukselta selkokieltä

Ruotsalainen eduskuntaryhmä sanoutuu voimakkaasti irti kansanedustaja Olli Immosen (ps.) mielipiteistä monikulttuurisesta yhteiskunnasta ja paheksuu hänen taistelukehotustaan tosisuomalaisen kansallisuuden puolesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Kun Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini kolmen vuorokauden hiljaisuuden jälkeen kommentoi asiaa, jäi kuitenkin epäselväksi sanoutuuko hän irti (Olli) Immosen kirjoituksen sisällöstä vai ei, sanoo RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson tiedotteessaan.

Hänen mukaansa vaikutti siltä, että Soini oli eniten huolestunut puolueensa maineesta.

– Ruotsalainen eduskuntaryhmä peräänkuuluttaa selkokieltä Soinilta. Haluamme tietää, jos hän Suomen ulkoministerinä sanoutuu irti Immosen sanomasta tai ei, sanoo Henriksson.

RKP:n eduskuntaryhmä toivoo myös, että pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) selventävät, miten Perussuomalaisten epäselvä kanta vaikuttaa hallituksen toimintakykyyn.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)