Verkkouutiset

RKP:n Henriksson: ”Teuvo Hakkarainen levittää täysin vääriä tietoja Ahvenanmaasta”

RKP:n eduskuntaryhmän puheenjohtajan Anna-Maja Henrikssonin mielestä on ongelmallista, että kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) sallitaan mediassa levittää täysin vääriä tietoja Ahvenanmaasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Anna-Maja Henrikssonin mukaan Teuvo Hakkarainen toteaa Facebook päivityksessään, että kaikki Suomeen tulossa olevat 15 000 pakolaista tulisi lähettää Ahvenanmaalle, joka ”on Suomen rikkain ja etuoikeutetuin maakunta ja saa siitä huolimatta suurimmat valtionosuudet”.

– Hakkarainen levittää valitettavasti täysin vääriä tietoja Ahvenanmaan valtionavusta. Ahvenanmaa saa valtiolta takaisin suurin piirtein Ahvenanmaan itse valtiolle maksamien verojen summan, Henriksson huomauttaa.

– On vastuutonta kansanedustajalta vääristää tätä tosiasiaa, sanoo aiemmin Ahvenanmaan asioista vastaavana ministerinä toiminut Henriksson.

Henrikssonin mielestä Hakkaraisen kannattaisi vierailla Ahvenanmaalla, ja tutustua maakunnan hallitukseen sekä todellisiin olosuhteisiin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)